Page 1 of 1

Binding bugs with Turnigy 9v2 & hk tr6a

PostPosted: Wed Jan 25, 2012 9:40 pm
by ivorn
Hi to all my first post.
Have real problems binding my Turnigy 9 with HK tr6a. Going throught the proceedure and still no steady red light.
Most people seem to have no problem, but not working with me.
Does anyone have any answers?

Steps:
Bind plug into batt.
Esc into channel 3
Power up.
Transmitter off.
Hold down bind button.
Turn on transmitter... Nuthin!
:roll:

Re: Binding bugs with Turnigy 9v2 & hk tr6a

PostPosted: Wed Jan 25, 2012 11:03 pm
by chrisjunkie
Are you sure that the red light is supposed to go solid? I don't remember mine doing that?

Re: Binding bugs with Turnigy 9v2 & hk tr6a

PostPosted: Wed Jan 25, 2012 11:37 pm
by FlyingTiger
Hold down the bind button and turn on the transmitter first. Then, with the bind plug already in the receiver and with your third hand, plug in the battery to the ESC to power up the receiver. You should now get a solid red light. Now release the bind button and turn off the transmitter. Unplug the battery from the ESC. Remove the bind plug from the receiver. To check, turn on the transmitter and then plug in the receiver. The red light should stay solid.

Re: Binding bugs with Turnigy 9v2 & hk tr6a

PostPosted: Thu Jan 26, 2012 12:28 am
by ivorn
Hi FT, tried that but no luck. Tried esc plugged into 3 socket and next to batt. Errrrrr
Think I'm running out of options...

Re: Binding bugs with Turnigy 9v2 & hk tr6a

PostPosted: Thu Jan 26, 2012 1:55 am
by FlyingTiger
Watch this video:

http://www.youtube.com/watch?v=zAemTY_w ... _embedded#!

I had it wrong. Turn on the Rx then hold the bind button while turning on the Tx. Release the bind button only after the red light goes solid.

Re: Binding bugs with Turnigy 9v2 & hk tr6a

PostPosted: Thu Jan 26, 2012 3:57 am
by ivorn
Tried that also, no go.Think I've tried every possible combo. Might try on a friends Turnigy. Can't think of what elso to try. Thanks for your help.

Re: Binding bugs with Turnigy 9v2 & hk tr6a

PostPosted: Thu Jan 26, 2012 7:15 am
by RCModelReviews
Make sure the model memory you're using is in PPM mode not PCM.

Re: Binding bugs with Turnigy 9v2 & hk tr6a

PostPosted: Thu Jan 26, 2012 7:24 am
by ivorn
Yes it is PPM.