Naze32 motor 2

If you've got a problem then you can ask here and either I or others will likely come to your rescue.

Naze32 motor 2

Postby FPVspy » Mon Jul 06, 2015 10:27 am

Hi. I have built the 250 cheep version that Bruce put on youtube but I have a problem motor 2 spins up faster than the rest when using my tx. I have set the ESC's as per the youtube vid 14 times and all though when I use Baseflight software all 4 motors work perfectly. but when I use my tx number 2 motor flys up faster than the rest and I am comply overwhelmed as to why.

Any help or guidance would be appreciated.
Posts: 1
Joined: Mon Jul 06, 2015 10:16 am

Re: Naze32 motor 2

Postby RONALD MCDONALD » Wed Jul 08, 2015 6:21 pm

This will be a process of elimination. Fist remove props, unplug lead for motor 2 and say motor 4 and swap them around at the Naze board. Test run motors. If the fault has now moved to motor 4 then it's a fault with the Naze board. If it's still motor 2 that's at fault then it's ether the motor or ESC in that case you will have to swap the motor for another and test again.
I hope I haven't confused you, when I refer to motor 2 i mean the one that started off as front right and motor 4 started as front left.
If I had to make a guess I'd go for the ESC as being the culprit.

Also check the subtrims on your transmitter. Are they all set to zero?

Good luck
Posts: 30
Joined: Thu May 03, 2012 2:53 pm

Return to Help Needed

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest