How to get bind an aircraft that has already been bound?

Here's an area where you can ask any kind of question about RC models and find a whole lot of useful information to help you get started.

How to get bind an aircraft that has already been bound?

Postby zombie2u » Tue Jun 18, 2013 7:52 pm

I was wondering if there is a way to bind an aircraft that is bound to another aircraft
I am trying to bind a Parkzone P-51 for FPV to my DX6i, it has already been bound to my DX4e, however.


I don't know how to rebind and can't find any tutorials online
zombie2u
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 18, 2013 6:11 am

Re: How to get bind an aircraft that has already been bound?

Postby BillGriffiths100 » Wed Jun 19, 2013 7:20 am

Compromising with out of control government is like living with a lion, sooner or later the bloody thing will eat you .

You accept the tyranny of the state when it's not being applied to you, when it is: it's too late.
User avatar
BillGriffiths100
 
Posts: 553
Joined: Mon Sep 20, 2010 2:04 pm
Location: London UK


Return to For Beginners (if you're just getting started in RC)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron